Dobro došli u Green Escape K3
Vaš korak u budućnost!

Dostupan prostor Brošura

Vaš novi poslovni prostor,
čeka Vas u objektu K3

Objekat K3 nudi tehnološki napredan, funkcionalan i izuzetno moderan poslovni prostor na površini od 13.814 m². Pozicioniran je u blizini autoputa sa brzim pristupom aerodromu i centru grada. Izdvaja se inovativnim pristupom u dizajnu i fleksibilnošću prostora.

Ova zgrada, koja već na prvi pogled privlači pažnju svojim izgledom, nudi više od estetske privlačnosti – ona je i visoko tehnološki opremljena i funkcionalna. Bez obzira na specifičnosti vašeg poslovanja, K3 nudi prilagođene prostore koji će odgovoriti na sve vaše poslovne potrebe.

Dostupan prostor

Podzemna garaža na dva nivoa

128 parking mesta

8 km od aerodroma

5 km od centra grada

Dostupne opcije prostora

Odaberite željenu kvadraturu:

1579.35

Informacije:

Kvadratura odabranog prostora: 1579.35
Sprat: 3
k3 green escape
Green Escape K3 - Poslovni prostor se nalazi u blizini autoputa, sa odličnom povezanošču sa aerodromom i centrom grada Pogledajte galeriju

Iskusite prednosti savremenog poslovanja

K3 objedinjuje funkcionalnost i dizajn. Sa 128 parking mesta, kontrolom pristupa, savremenim sigurnosnim sistemima, 24/7 recepcijom i drugim pogodnostima, čini radno okruženje sigurnim i komfornim.

Zgradu odlikuje savremena fasada sa velikim staklenim površinama koje omogućavaju dovoljno dnevne svetlosti, kao i osećaj povezanosti sa zelenim okruženjem.

Iskusite prednosti savremenog dizajna
Inovativni dizajn enterijera

Prilagodljiv koncept uređenja enterijera

Inovativni dizajn enterijera poslovne zgrade K3 nudi mnoštvo prednosti. Sa svojim fleksibilnim kancelarijskim prostorom, lako se prilagođava različitim programskim sadržajima i ispunjava specifične zahteve klijenata.

Prilagodljive spratne osnove u rasponu od 235 m² do 1.580 m² pružaju dovoljno mogućnosti, kao i prostora za raznovrsne poslovne potrebe.

Iskustva naših zakupaca


U centru našeg poslovanja je predanost izuzetnom korisničkom iskustvu. Svaki zakupac u našoj zajednici nije samo važan - on je ključan. Ovaj pristup je vidljiv od trenutka kada nam se zakupci prvi put obrate i posete naše objekte. Naš cilj nije samo da ispunimo njihova očekivanja, već da ih nadmašimo. U praksi, ovo znači proaktivno slušanje i odgovaranje na njihove potrebe, te stalno unapređenje naših usluga i prostora. Naš pristup se odražava u personalizovanoj podršci, efikasnom rešavanju problema i stvaranju ambijenta koji doprinosi njihovom poslovnom uspehu i zadovoljstvu, što je naša najveća nagrada i podstrek da budemo još bolji.
DM drogerie markt

„Kompanija dm drogerie markt je svoju novu centralu—dm dialogicum smestila u poslovni kompleks „Green Escape“, u objekat K3. dm je bio prvi zakupac gotovo polovine poslovnog prostora u zgradi i to na vremenski period od 20 godina, stoga je zakupodavac izašao u susret i dozvolio da kreiramo svoj radni prostor kako bi on zadovoljio dm koncernske standarde i ujedno potrebe našeg poslovanja. Sa uzbuđenjem čekamo da kompleks „Green Escape“ ostvari svoj pun potencijal i kapacitet i radujemo se daljem boravku u istom.“

Branko Basar, rukovodilac Ekspanzije, prokurist

„Drago nam je da smo se uselili u jedan od najatraktivnijih prostora u objektu – poslednji sprat sa prostranom terasom. Prostor je savremen, funkcionalan i podstiče produktivnost. Naša saradnja sa zakupodavcima je izuzetno profesionalna, izašli su u susret svim našim zahtevima i potrebama, a uselili smo se i pre predviđenog roka. Toplo preporučujemo ovu adresu za poslovanje!“

Dušan Jovanović, General Manager

„Zakupci smo lokala u prizemlju u poslovnoj zgradi K3. Lokacija je idealna za naše potrebe, prostor je kvalitetno opremljen, a ono što je najbitnije, poseduje infrastrukturnu podršku koja omogućava neometano funkcionisanje specifične tehnologije koju koristimo u našem poslovanju. Zakupodavci su ljubazni, predusretljivi i brzi u rešavanju bilo kakvih problema ili naših potreba koje se pojave. Bez sumnje, ovo je pravo mesto za naš salon“

Srđan Đoković, Brand Manager