Često postavljana pitanja

Prostori koji su u “sivoj fazi” gradnje useljivi su u roku od najmanje 60 dana od potpisivanja ugovora. Ukoliko zakupac ima zahteve koji nisu obuhvaćeni paketom naše ponude za osnovno opremanje (“basic fit-out”), rok za izvođenje radova može biti duži.

Prostori iz kojih se prethodni zakupac iselio, useljivi su odmah nakon osnovnog higijenskog sređivanja, naravno, ukoliko novom zakupcu odgovara “zatečeno stanje”.

Što se opremanja prostora tiče, u zavisnosti od zahteva zakupaca, možemo izvesti radove samo na osnovnom opremanju, a takođe možemo ponuditi i opremanje do krajnjih enterijerskih radova.

Service charge – održavanje i troškovi zgrade obuhvataju usluge održavanja objekta i svih instalacija, potrošnju vode, obezbeđenje i osiguranje objekta u kom klijent zakupljuje poslovni prostor. Pojedinosti zavise od objekta do objekta, a detaljne informacije su deo ponude za zakup.

Add-on faktor predstavlja pripadajući procenat zajedničkih prostora (najčešće su to toaleti, lobiji, holovi i stepeništa), koji je uračunat u ukupnu površinu za izdavanje, tako da je ukupna površina za izdavanje neto površina poslovnog prostora + add-on faktor koji iznosi 10%

Svi naši prethodni kao i trenutni ugovori sa zakupcima su dugoročnog tipa, zaključeni na period od minimum 5 godina. Ovi detalji se preciznije definišu ponudom za zakup.

Naši objekti i prostori pretežno se nalaze na Novom Beogradu, u okviru blokova 21 i 51. Lokacije svih naših objekata i prostora možete pogledati ovde.

Izvođenje radova na završnom uređenju predstavlja deo naše ponude, kako zbog poznavanja samog objekta, konstrukcije i materijala, takođe i zbog stručnog tima ljudi u okviru naše kompanije kao i naših partnera.

Uz svaki naš poslovni prostor koji je u ponudi postoji mogućnost zakupa parking mesta u okviru objekta u kome se prostor nalazi. Takođe, ukoliko nema slobodnih poslovnih prostora u okviru nekog objekta, a ima slobodnih parking mesta, moguće je zakupiti samo parking mesto. Ovi detalji se preciznije definišu ponudom za zakup.

U okviru našeg portfolija prethodnih decenija, nalaze se objekti komercijalne i rezidencijalne namene. Sve prostore koji su tenutno dostupni za prodaju ili izdavanje možete pronaći ovde.