Tri zgrade, jedna vizija

Green Escape projekat predstavlja arhitektonsku sinergiju tri poslovne zgrade, zamišljene da oblikuju novi standard poslovnih prostora na Novom Beogradu. Izdvajamo se inovativnom arhitekturom i adaptivnim dizajnom enterijera koji pružaju temelj za poslovni uspeh. Prema zahtevima klijenata možemo ponuditi sve od kancelarijskih prostora i multifunkcionalnih konferencijskih sala, preko hotelskih jedinica, wellness oaza sa bazenom, teretanom i sportskim terenima, pa sve do ugostiteljskih i maloprodajnih prostora.

Green Escape poslovni kompleks

U srcu Bloka 51, poslovni kompleks Green Escape, sofisticiranu arhitekturu smešta u zeleno okruženje. Njegova strateška pozicija blizu autoputa E-75 garantuje neometanu konekciju sa vitalnim tačkama grada Beograd, a time i neuporedivu lakoću poslovanja. Green Escape je simbol kvaliteta, funkcionalnosti i komfora, što su osnovni temelji našeg pristupa.

Ovaj impozantan kompleks se prostire na 67.500 m2 i biće pozicioniran na tri parcele predviđene za razvoj biznisa i trgovine. Planirana izgradnja multifunkcionalnih poslovnih objekata biće potpuno infrastrukturno podržana za raznovrsne poslovne potrebe. Green Escape se razvija kao nova gradska poslovna zona i omogućava niz pogodnosti i dodatnih vrednosti. Sa mogućnošću zakupa i kupovine poslovnog prostora, neka Green Escape bude platforma za rast i prosperitet vašeg poslovanja.

Pročitajte ceo tekst Prikažite manje

K3 - Dostupno 2000 m²

Objekat K3, sa svojih 13.814 m², predstavlja vrhunski opremljen poslovni prostor i idealan spoj napredne tehnologije i funkcionalnog dizajna.

Dizajniran da pruži sve savremene pogodnosti, ovaj objekat podržava i najzahtevnije potrebe poslovanja zahvaljujući prilagodljivosti prostorne raspodele koja omogućava optimalno iskorišćenje prostora. Sa 128 garažnih mesta, na lokaciji koja je svega 5 km udaljena od centra grada i 8 km od aerodroma, K3 predstavlja kombinaciju pristupačnosti, komfora i stila, čineći ga odličnim izborom za vaš budući poslovni prostor.

Saznajte više
Objekat K3 je izuzetan poslovni prostor na 13.814 m²
Objekat K1 biće pozicioniran na uzdužnoj parceli prema autoputu E-75 i prostiraće se na 39.238m²Objekat K2 prostiraće se na 24.649m² i imaće 226 garažnih mesta

K1, K2 - Uskoro

Objekat K1 planira se na parceli sa strateškim položajem uz autoput E-75, ukupne bruto površine 32.734 m² sa 266 parking mesta. Njegova glavna prednost leži u odličnoj vidljivosti sa autoputa i izvanrednoj povezanosti sa centrom grada i aerodromom, što ga čini idealnim mestom za poslovanje koje zahteva brzu i laku konekciju.

Objekat K2 površine 24.735 m² sa 226 parking mesta karakterisaće dinamična fasada kao i prostrani stakleni lobi, i unutrašnja dvorišta, osmišljeni da unesu više svetlosti i oplemene prostor. Sa planiranim hotelskim kapacitetima i izgradnjom po najvišim tehnološkim standardima, K2 je dizajniran da pruži jedinstveno iskustvo.

Saznajte više o K1 Saznajte više o K2