O nama

Četiri decenije sa vama

IMEL je osnovan 1981. godine s vizijom da ujedini tržišni nastup više od 40 proizvođača industrijskih montažnih elemenata i objekata, stvarajući snažnu zajednicu montažera i instalatera. Naša misija, od samog početka, bila je da pružimo kompletne inženjerske usluge – od konsultantskih usluga do realizacije objekata, u zemlji i inostranstvu.

Kao jedna od najstarijih inženjerskih kompanija sa privatnim vlasništvom u Beogradu, IMEL je vremenom postao etalon izvrsnosti za usluge koje pokrivaju ceo spektar potreba u građevinskom sektoru. Pokrivamo sve od konsultantskih usluga, projektovanja i izgradnje do opremanja i prometa nekretninama, sa neumornim fokusom na kvalitet. IMEL tim čine iskusni stručnjaci čija je posvećenost klijentima izgradila našu reputaciju jednog od lidera u industriji.

Imel - Četiri decenije sa vama

Generacijama gradimo budućnost

Kroz godine smo igrali ključnu ulogu u urbanom razvoju Novog Beograda gde su naši projekti postali prepoznatljivi simboli modernog gradskog pejzaža. Naša filozofija poslovanja utemeljena je na principima transparentnosti, doslednosti i posvećenost, sa nepromenjenim ciljem – da ostvarujemo vizije naših klijenata i gradimo trajne vrednosti.

IMEL stoji kao vaš pouzdan partner u stvaranju prostora za buduće generacije, noseći sa sobom bogato nasleđe i neprocenjivo iskustvo.

Imel - Generacijama gradimo budućnost

O osnivaču

Slobodan Urošević, osnivač IMEL-a, započeo je svoj poduhvat 1981. godine s vizijom da objedini nastup na tržištu više različitih proizvođača industrijskih montažnih elemenata i objekata montažne gradnje. Takođe usmerio je kompaniju ka partnerstvima s vodećim edukativnim i istraživačkim institucijama, čime je osigurao visok standard kvaliteta koji IMEL konstantno održava.

Njegova posvećenost kvalitetnom odgovoru na potrebe klijenata i građana vidljiva je kroz ključne projekte u izgradnji Novog Beograda i Bežanijske kose, gde su nastali ne samo stambeni i poslovni objekti već i značajne urbane zone koje su promenile lice grada.

Pod njegovim rukovodstvom, IMEL je postao poznat po praćenju svetskih trendova, razvijajući projekte koji služe rastućem tržištu nekretnina, kao i po inovativnim rešenjima u građevinskoj industriji.

Danas, druga generacija Uroševića stoji na čelu IMEL-a s vizijom daljeg poboljšanja kvaliteta i efikasnosti, držeći kompaniju na stabilnom putu napretka.

imel urosevic

Naše vrednosti

Svojom stručnošću garantujemo izuzetne rezultate koji ispunjavaju očekivanja. Kroz istrajnost, prevazilazimo izazove i prepreke da bismo postigli zajedničke ciljeve.

Uz nepokolebljivu posvećenost, ostajemo fokusirani u našoj misiji stvaranja trajnih vrednosti za budućnost.

Kao porodična firma sa više od četiri decenije iskustva, naša najveća snaga leži u izgradnji čvrstih odnosa sa klijentima a naš dugogodišnji uspeh na tržištu temelji se na posvećenosti klijentima i njihovim idejama i potrebama, što nas čini pouzdanim partnerom kako za naše stalne, tako i za nove investitore.

Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu u realizaciji projekata je temelj naše reputacije. Strogo se pridržavamo postavljenih budžeta, rokova i propisa, čime obezbeđujemo doslednost i pouzdanost. Ovaj pristup osigurava kvalitet koji klijenti prepoznaju i cene.
Naš tim je sačinjen od stručnjaka koji svojim znanjem i veštinama doprinose ne samo tehničkoj izvrsnosti, već i ukupnom zadovoljstvu klijenata. Smatramo da je svaki zadovoljni klijent naša najbolja preporuka. Zahvaljujući tome, uspeli smo da izgradimo stabilnu osnovu za kontinuirani rast i napredak naše kompanije, zadržavajući postojeće klijente i privlačeći nove.

Naši klijenti su upoznati sa celokupnom procedurom tokom izgradnje, od početka do kraja projekta, što umanjuje šansu za pojavom skrivenih troškova i nepredviđenih situacija.

Sa ponosom ističemo da nikada nismo prekoračili zadate rokove. Naprotiv, veliki broj naših projekta završen je pre roka. Kada klijenti znaju da će posao biti realizovan u skladu sa planom, uvek se vraćaju za buduće projekte. Ističemo da imamo veliki broj klijenata za čije potrebe smo izgradili više objekata, prateći rast njihovih kompanija i potreba.

Naši projekti se izvode striktno prema projektu i tehničkim propisima, sa fokusom na kvalitet. Ovo omogućava da se naselja transformišu u dinamične lokacije za korisnike, omogućavajući im komforan i bezbedan prostor za život i rad.

Naša posvećenost klijentima ide korak dalje, pružajući im mogućnost izrade tailor-made projekata koji će savršeno odgovarati njihovim specifičnim potrebama. Pružamo i potpunu podršku zakupcima prilikom korišćenja naših prostora, a obezbeđujemo i dodatne pogodnosti (IT usluge, Cloud serveri). Naši klijenti znaju da vodimo računa o njihovim potrebama i da smo im uvek na raspolaganju.

Vizija

Želimo da budemo uzor i inspiracija novim generacijama, da ostanemo sinonim za kvalitet, istrajnost i posvećenost u oblasti inženjeringa i razvoja nekretnina, istovremeno negujući tradiciju i nasleđene vrednosti.

Nastojaćemo da gradimo objekte koji će biti ne samo primeri uspešne gradnje, već i uzor i inspiracija budućim generacijama, koje će s poštovanjem i ponosom gledati na svaki kutak grada koji smo oblikovali. Naše težnje su jasne: da svaki novi projekat bude korak ka boljem sutra, zasnovan na temeljima iskustva, stručnosti i neprolaznih vrednosti.

Imel- Vizija