IMEL upravna zgrada

IMEL upravna zgrada

Informacije o objektu

Adresa:  Bulevar Zorana Đinđića 2a, Blok 21, Novi Beograd.

3402 m2

Površina

6

Spratova

19

Garažna mesta

Pristupačnost i centralna pozicija

Smeštena na uglu ulica Bulevar Zorana Đinđića i Milentija Popovića, ključnoj tački urbanističke transformacije Novog Beograda, ova poslovna zgrada ističe se svojom strateškom pozicijom, ,,pametnom” tehnologijom i jednostavnim pristupom objektu. Neposredna blizina glavnih saobraćajnica i autoputa E-75 čini ovu adresu idealnom za brze poslovne operacije i opštu dostupnost.

IMEL upravna zgrada

Moderno opremljen

Ova poslovna zgrada se dodatno ističe jedinstvenim i već prepoznatljivim enterijerom, modernom tehnološkom opremljenošću i izuzetnom završnom obradom. Ponosni smo što je IMEL upravna zgrada jedna od prvih u kojoj su postavljena zakrivljena prozorska stakla, koja ne samo da unose inovativnost u estetiku zgrade već i omogućavaju obilje prirodnog svetla unutar radnih prostora, čime se podiže kvalitet radnog okruženja. Svaki kvadratni metar je pažljivo isplaniran da podrži efikasnost i inovativnost, kao i prilagođavanje nepredvidivim potrebama svakodnevnog poslovanja.

IMEL upravna zgrada

Multifunkcionalan prostor

Fleksibilni prostori unutar zgrade pružaju mogućnost kreiranja radnog okruženja po meri, od otvorenih kancelarijskih koncepta do privatnih prilagođenih dimenzija prostorija, dok prizemlje nudi prostor za komercijalne sadržaje (poput atraktivnih prostora za lokale, poslovnice, izložbene salone i slično) koji dodaju vrednost i dinamiku celokupnom objektu. IMEL upravna zgrada je značajno doprinela razvoju i oblikovanju lokalne zajednice.

IMEL upravna zgrada

Dodatni sadržaji za produktivnost i komfor

U sklopu zgrade nalaze se posebne pogodnosti poput multimedijalne sale za prezentacije na poslednjoj etaži i server sale spremne za visoke tehnološke zahteve, obezbeđujući tako da poslovni prostori budu ne samo praktični već i napredni u pogledu poslovnih rešenja.

IMEL upravna zgrada

Pošaljite upit