Bulevar Zorana Đinđića 48a, 48b

Bulevar Zorana Đinđića 48a, 48b

Informacije o objektu

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 48a, 48b, Blok 21, Novi Beograd.

7994 m2

Površina

6

Spratova

33

Garažna mesta

Odlična lokacija i svestrani dizajn

Smeštena u srcu Bloka 21, ova stambeno-poslovna zgrada pruža stratešku kombinaciju stambenih jedinica i poslovnih prostora. Razvijena od strane IMEL-a, zgrada je okružena važnim smeštajnim, poslovnim i trgovinskim centrima. Njena izvrsna povezanost s glavnim putevima, uključujući autoput, centar grada i druge delove Novog Beograda, čini je traženom lokacijom.

Bulevar Zorana Đinđića 48a, 48b

Spoj arhitektonske i komercijalne vrednosti

Zgrada je arhitektonski prilagođena kako bi se usklađivala s stambenom suštinom Bloka 21, istovremeno osiguravajući da su prizemlje i mezanin optimalno dizajnirani za komercijalnu upotrebu. Ovaj pažljiv arhitektonski plan omogućava zgradi da se glatko integriše u stambeni karakter okoline, dok istovremeno služi kao privlačno mesto za poslovanje.

Bulevar Zorana Đinđića 48a, 48b

Visok kvalitet života uz funkcionalni dizajn

Sa 34 stambene jedinice, zgrada je poznata po korišćenju najkvalitetnijih materijala i standarda opreme najvišeg ranga. Svaki stan je oblikovan kako bi pružio izuzetnu funkcionalnost i udobnost. Ovaj pristup se proteže na celu zgradu, odražavajući posvećenost visokokvalitetnom životu i efikasnom dizajnu, čineći svaki prostor unutar zgrade funkcionalnim i luksuznim.

Bulevar Zorana Đinđića 48a, 48b

Pošaljite upit