Upravna zgrada OTP banke (Societe Generale)

Kontaktirajte nas

Informacije o objektu

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 50a, 50b, Blok 21, Novi Beograd.

6528 m2

Površina

5

Spratova

17

Parking mesta

Centralna lokacija i savremen dizajn

Smeštena u centru Bloka 21, Upravna zgrada OTP banke se ističe svojom pozicijom i prepoznatljivim izgledom koji pruža moderan vizuelni identitet na raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe. Prilagođena za poslovne potrebe, zgrada je dizajnirana da otvori svoje prizemlje prema javnosti, nudeći prostor koji obogaćuje urbanu interakciju i pruža vitalnu uslugu. Dizajnirana sa pažnjom na detalje, ova zgrada odražava bankarsku eleganciju i funkcionalnost, zadovoljavajući visoke evropske standarde kvaliteta i estetike.

Visok standard i oprema

Ovaj objekat je opremljen najsavremenijim sistemima zaštite i telekomunikacije, obezbeđujući kompletnu udobnost i efikasnost korisnicima. Struktura i sadržaji zgrade su prilagođeni potrebama modernog poslovanja. Njen dizajn odražava posvećenost harmoniji i kontinuitetu bloka 21, što se vidi kroz pažljivo osmišljene fasadne detalje i sklad sa okolnim građevinama, doprinoseći celokupnoj estetici i identitetu okruženja.

Prostranost i udobnost

Prostrani kancelarijski prostori, fleksibilan raspored i moderna infrastruktura doprinose stvaranju radnog okruženja koje podržava kako individualni, tako i timski rad, čineći ovu zgradu savršenim mestom za poslovne subjekte koji teže vrhunskom profesionalnom iskustvu.

Upravna zgrada OTP banke (ex Societe Generale)

Pošaljite upit