Tržni centar Emmezeta (Kika)

Kika

Informacije o objektu

Adresa: Partizanske avijacije 2a, Blok 51, Novi Beograd.

22634 m2

Površina

3

Spratova

42

Parking mesta

Strateška lokacija i pristupačnost

Na Bežanijskoj kosi u poslovno-stambenoj zoni bloka 51, koja se razvijala od strane kompanije Imel u protekle dve decenije, nalazi se Tržni centar Emmezeta. Sa direktnim prilazom autoputu E-75, lokacija objekta omogućava brz pristup iz različitih delova grada, kao i visok nivo vidljivosti za poslovne subjekte.

Dodatna vrednost je pristup tržnom centru omogućen sa tri strane kroz kolske saobraćajnice, uključujući i mogućnost direktnog uključenja na autoput E-75 u oba smera (prema Zagrebu i Nišu).

Kika

Prostranost i prilagodljivost

Sa površinom od preko 22 hiljade kvadratnih metara, objekat je projektovan tako da može da zadovolji raznolike potrebe tržišta, pored specifičnih potreba prvih zakupaca, a fleksibilnost prostora omogućava jednostavnu adaptaciju unutar objekta.

Kika

Funkcionalnost i efikasnost

Tržni centar Emmezeta je dizajniran sa fokusom na efikasnost i funkcionalnost. Sistem upravljanja zgradom i savremene instalacije osiguravaju optimalno iskorišćenje prostora, dok strukturalni dizajn centra doprinosi boljem protoku ljudi i robe, usklađen sa tehničkim standardima koji se primenjuju u tržnim centrima širom Evrope.

Kika

Savremene metode rada

Primena savremenih standarda u izgradnji i opremanju ovog objekta reflektuje se kroz svaki segment—od kvaliteta korišćenih materijala do implementacije naprednih tehnoloških rešenja. Ova posvećenost kvalitetu čini objekat posebnim u okruženju, i služi kao primer za buduće projekte slične namene.

Kika

Pošaljite upit