K2 Green Escape

K2

Informacije o objektu

Adresa: Blok 51, Bežanijska kosa, Novi Beograd
Ukupna površina: 24.649 m²
Spratnost: 6 nadzemnih etaža
Površina sprata: 2.795 m²
Podzemna garaža: Dva nivoa sa 226 parking mesta
Dodatne karakteristike: Objekat se sastoji iz tri lamele koje će se graditi u tri faze, sa zasebnim ulazima i zajedničkom podzemnom garažom.

24.649 m2

Ukupna površina

6

Spratova

226

Parking mesta

Prostor za efektivno poslovanje

Objekat K2 u Green Escape kompleksu predstavlja novi pravac u dizajnu poslovnih prostora. Sa svojim velikim staklenim površinama na glavnom ulazu, K2 osvaja grandioznim lobijem, koji odiše svetlošću i prostranošću. Savremena arhitektura i najviši svetski standardi u izgradnji i tehničkoj opremi čine ovaj objekat savršenim za kompanije koje traže vrhunski prostor za svoje poslovanje.

IMEL K2 Green Escape

Harmonija posla i odmora

K2 ne samo da zadovoljava potrebe za efikasnim radnim prostorom, već i nudi optimalne uslove za odmor i relaksaciju. Uz pripadajuće hotelske kapacitete i raznovrsne sadržaje, objekat je idealan za opuštanje posle napornog radnog dana ili intenzivnih sastanaka. Njegova neposredna blizina aerodromu čini ga posebno pogodnim za međunarodne klijente i poslovne ljude koji su u stalnom pokretu. K2 objekat stoga predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i luksuza, pružajući sve što je potrebno za moderno poslovanje i udobnost zaposlenih.

IMEL K2 Green Escape

Pošaljite upit