Project Description

Poslovni kompleks blok 21, lokacija 15 nalazi se na uglu ul. Proleterske Solidarnosti i Bulevara Zorana Đinđića. Lociran je u samom srcu Novog Beograda na čvorištu glavnih saobraćajnica u blizini ušća Save i Dunava. Kompleks je izuzetno pristupačan i infrastrukturno opremljen po najsavremenijim standardima. Izvanredan položaj kompleksa definiše se njegovom udaljenošću od samo 2,5 km do centra Beograda (Terazijske česme) i svega 5 km do Aerodroma. Novosagrađena petlja kod nove Beogradske Arene udaljena je samo 500m od kompleksa što omogućava direktan izlaz na autoput E-75, dok široki bulevari omogućuju veoma laku komunikaciju sa centrom starog dela grada. Mikrolokacija je takođe idealna uzimajući u obzir pešačku udaljenost od značajnih objekata Novog Beograda (Centar „Sava“, Hotel „Hyatt Regency“, Beogradska Arena, „YU Business Centar“, TC Merkator i budući PC „Ušće“). Veliki broj parking mesta unutar i u neposrednoj blizini kompleksa kao i poluukopane garaže ispod svakog objekta rasterećuju korisnike briga o parkiranju i ostvaruju komfor kako korisnicima tako i posetiocima.
Najekskluzivniji objekat u okviru stambenog dela kompleksa „IMEL GROUP“ gradi za tržište odnosno kupce koji žele najviši standard na najboljoj lokaciji u Novom Beogradu (Objekat 15-4).
Objekat 15-4 projektovan je i izvodi se kao objekat najvišeg standarda i izuzetne arhitekture. Svojim spoljašnjim izgledom, funkcionalnošću, kvalitetom obrade i opremljenošću posebno se ističe u izgledu Novog Beograda.
U okviru objekta predvidjena su 34 ekskluzivna stana od 72 m² do 270 m², dva ulaza iz atraktivnog atrijumskog dela, poslovni prostor u prizemlju ka Bul. AVNOJ-a kao i poluukopana garaža. Garaže su sa gornjim spratovima osim stepeništem, povezane sa luksuznim liftovima kone.
Pristup garaži kapaciteta za 41 vozilo, kao i pristup svim ostalim ulazima u zgradu, je maksimalno tehničko-fizički obezbedjen najmodernijim sistemima zaštite i čuvarskim službama koje su direktno povezane sa kompanijom specijalizovanom za fizičko-tehničku zaštitu.
Svi stanovi izvode se najkvalitetnijim materijalima i u najvišem standardu opremljenosti, a ostvarena je mogućnost više nivoa opremljenosti.
Pored najkvalitetnijeg jednocevnog sistema grejanja, svi stanovi opremljeni su klima uređajima pri čemu je postignuto da su spoljne jedinice zvučno i vizuelno skrivene na bočnim stranama tako da se uklapaju u obradu i izgled fasada.
Prozori u kombinaciji aluminijum-drvo od vrhunskih uvoznih profila sa elektromotornih pogonom, aluminijumske roletne punjene poliuretanom, specijalno dizajnirana unutrašnja stolarija, uvozni „Exote“parket, uvozne zidne boje, kao i vrhunska kupatila pličice i oprema iz Italije i Španije samo su deo opreme koja se standardno ugrađuje, dok različiti paketi dodatne opreme pružaju najviši standard komfora i življenja u širem smislu.
Za svaki stan obezbeđena je mogućnost linka za 24h-internet, kao i mogućnost različitih satelitskih i kablovskih programskih paketa, video interfona i slično.
Svojim položajem, modernim dizajnom i funkcionalnošću, objekat 15–4 u «IMEL»-ovom kompleksu Bloka 21 najbolji je primer izgradnje NOVOG, NOVOG BEOGRADA.