Project Description

Partizanske Avijacije 8,10 i 12, 11070 Novi Beograd

 

LOKACIJA: Objekat slobodnostojeći, spratnosti S+P+3. Glavni ulaz iz interne saobraćajnice paralelno sa ul. Partizanske avijacije kroz veliki hol sa zajedničkim stepeništem i liftom.
PARKIRANJE: – Za svaki stan i lokal je obezbedjeno parking mesto. U suterenu je garaža za 21 vozilo.
KONSTRUKCIJA: – Armirano betonska konstrukcija. Medjuspratna iznad suterena je puna armirano betonska ploča, iznad ostalih spratova LMT ploča. Krov ravan neprohodan sa termo i hidroizolacijom. Fasada: prizemlje – veštački kamen, spratovi – kombinacija Baumit- fasada (Austrija) a balkoni i venci obradjeni beton u boji.

ZIDOVI: Spoljni zidovi su sendvič, od opeke sa termoizolacijom. Pregradni zidovi – opeka 12cm ili 7cm sa mašinskim malterisanjem i završnom obradom od poludisperzivne boje.

PROZORI I VRATA: – Spoljni prozori i balkonska vrata su od plastificiranih aluminijumskih profila sa termoprekidom. Roletne su aluminijumske sa termoizolacijom. Ulaz u objekat (vetrobran) i izlozi su od eloksiranog aluminijuma. Ograde su čelične bojene. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna -Dierre- (Italija). Unutrašnja vrata su drvena, puna ili zastakljena, furnirana, proizvođač -Vega-. Glavna ulazna garažna vrata kao i pojedinačna su metalna segmentna sa motorom na daljinsko upravljanje (uvozna).

PODOVI: Termoizolacija je projektovana u podu prizemlja, svih etaža i na krovu. Lakiran bambusov parket je na podovima u predsoblju, spavaćim sobama, trpezariji i dnevnom boravku. Parket lajsna je od istog materijala. Podovi ulaza, vetrobrana, hodnika i centranog stepeništa su od granitne keramike -Marazzi- (Italija). Gazišta stepeništa imaju protivklizne žlebove. Pod garaže je preamazan poliuretanskim premazima otpornim na habanje i proklizavanje -Reokor. Podovi i zidovi kuhinja i ostava se popločavaju keramikom -Zirconio- (Italija). Kupatila i wc-i na podu i zidu imaju keramiku -Cerim- (Italija). Na lođama i balkonima na podu je granitna keramika -Floor gres- (Italija). Zidovi kupatila i wc-a popločavaju se do plafona a kuhinja ima zidnu keramiku do visine od 150 cm.