K3 Green Escape

Objekta K3, Green Escape

O objektu

U okviru objekta K3, Green Escape nudi tehnološki napredan i izuzetno moderan i funkcionalan poslovni prostor na površini od 13.814 kvadratnih metara. Zgrada svojim izgledom već izdaleka privlači pažnju prolaznika, a korisnici iz prve ruke mogu da se uvere u njenu tehničku superiornost.

  • 5 spratova
  • Kvadratura objekta: 13.814 m2

  • Kvadratura sprata: 1.580 m2
  • Podzemna garaža na dva nivoa
  • Broj parking mesta: 128

Prednosti

Specifičan i prefinjen dizajn eksterijera i enterijera, dva nivoa podzemnih garaža sa 128 parking mesta, kontrola pristupa, najsavremeniji sistem ventilacije, grejanja i hlađenja, osvetljenje sa senzorom pokreta u zajedničkim prostorijama, visokokvalitetna LED rasveta i podne obloge u čitavom objektu, svi internet provajderi, centralni sistem za nadzor i upravljanje, recepcija 24/7, tri brza lifta, profesionalno održavanje objekta i mnoge druge prednosti učiniće da se čak i na poslu osećate kao da ste u svom domu iz snova.

Najveća prednost zgrade K3 je ta što, zahvaljujući fleksibilnosti i tehničkim karakteristikama poslovnog prostora, može da prihvati različiti programski sadržaj i isprati sve specifične zahteve klijenata, pa čak i podele spratne osnove od 505m² do 1.580m².
Efikasnu upotrebu nestandardnog prostora upotpunjuje moderna fasada sa velikim staklenim površinama i prozorima koji se otvaraju u svakoj kancelariji.

Galerija slika

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim jedinicama u Green Escape K3, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.