K1 Green Escape

O objektu

Objekat K1 pozicioniran je na uzdužnoj parceli prema autoputu E-75 i obuhvata površinu od 28.716 kvadratnih metara. Četvrtina tog prostora, tačnije 7.426 kvadrata, nalazi se pod zemljom i predviđena je za čak 246 parking mesta sa kontrolisanim pristupom. Ukupno četiri sprata, od kojih svaki aproksimativno broji 3.600 metara kvadratnih, osmišljena su tako da zadovolje najviše standarde gradnje i sve potrebe zaposlenih, koji će uživati u svim njegovim benefitima.

Funkcionalnost je jedna od glavnih karakteristika objekta K1. U prilog tome ide i činjenica da postoje tri vertikalna jezgra sa zasebnim liftovima i stepeništem, koji su u prizemlju odvojeni, a na nivou prvog sprata povezani. Ovakav raspored omogućava i horizontalnu i vertikalnu funkcionalnu podelu prostora, čak i na više celina, u cilju prilagođavanja potrebama klijenata.

  • 5 spratova
  • Kvadratura objekta: 28.716 m2

  • Kvadratura sprata: 3.600 m2
  • Podzemna garaža na dva nivoa
  • Broj parking mesta: 246

Prednosti

Povezivanjem svih ulaza u zoni prvog sprata obezbeđuje se postavljanje javnih ili polujavnih objekata za zajedničku ili zasebnu upotrebu, kao što su restoran, biblioteka, sale za sastanke, obuku, radionice i slično. Pored toga, poslovni prostor u objektu K1 svojom fleksibilnošću pruža brojne mogućnosti, kada je reč o uređenju kancelarija. Bilo da od određenog dela prostora želite da napravite salu za sastanke, sobu sa posebnim zahtevima, direktorsku ili kancelariju za više zaposlenih, ništa vam neće stajati na putu, ni tehnički, ni organizaciono. Čitav objekat može da se pregradi po želji zakupaca. Poseban akcenat dat je zastakljenim ugaonim ofisima koji su intenzivirani dizajnom i formom fasade.

„Uvučeni“ sprat predstavlja najatraktivniji deo ove savremene zgrade, jer svojim širokim staklenim terasama i zelenilom pruža najbolji ambijent za rad, sa panoramskim pogledom na okolinu i direktnim pristupom svežem vazduhu. Zbog svega navedenog, veoma je interesantan za adaptaciju u prostorije za rukovodioce posla, sale za kreativne aktivnosti, objekte za brigu o deci… Kako su rekreacija i relaksacija postale neophodne komponente modernog poslovnog okruženja, svi zaposleni u objektu K1 imaće priliku da se na otvorenom, zelenom krovu odmore od napornog rada i pauzu iskoriste u sportskim i drugim dodatnim sadržajima organizovanim po njihovoj meri.

Galerija slika